Törökország – Alanya

Alanya városa ideális nyaralóhely minden utazó számára, hiszen csodálatos történelmi emlékekkel rendelkezik, a táj képeslapokra kívánkozóan szép, és a helyiek nagyon vendégszeretőek. Megnézné Ön is? Keressen bennünket!

Megnézem

Horvátország – Dalmát csillagtúrák

Észak-Dalmácia leghangulatosabb tengerparti városait bármely évszakban érdemes felkeresni. A csillagtúrán a természetimádók sem maradnak látnivaló nélkül, erről a Krka Nemzeti Park élővilága és Plitvice elképesztő tó- és zuhatagrendszere gondoskodik.

Megnézem

Sissy nyomában, Bad Ischl egykor és ma, Salzburg

Felső-Ausztria legmesésebb tájain barangolva megismerhetjük a legendás Bad Ischl múltját és jelenét, körülnézünk Linz, Salzburg és St. Pölten bájos utcáin, megkóstoljuk a híres ischler süteményt, és még az egyutcás hihetetlen sóvárosra, Hallstattra is jut idő.

Megnézem

Görögország – Zakynthos

A velenceiek így emlegették Zakynthost: „Illatos sziget, földi paradicsom”. Ez a jellemzés máig nem vesztette el értelmét, a szigeten sétálva az ember egyszer csak azt veszi észre, hogy mindent beborít a levendulavirág illata. Tapasztalja meg Ön is júniusban, utazzon velünk!

Megnézem

3 napos városlátogatás Párizsban

Párizs hangulata semmihez nem hasonlítható és garantáltan mindenkit magával ragad… A turisták általában már a hazaút során azt tervezik, hogy mikor térnek vissza. Válassza utazásunkat már 91.160 Ft/fő-től!

Megnézem

Madeira

Madeira a nyugalmas pihenés, a könnyed kirándulások, sétálgatások szigete. 7-8 napot tartalmasan el lehet tölteni a szigeten. Kipróbálná Ön is? Várjuk irodánkban!

Megnézem

Kirándulás a Nyíregyházi Állatparkba

Élményekkel teli kirándulás a Nyíregyházi Állatparkba, mely a legek állatkertjének is nevezett állatkert egy 30 hektáros tölgyerdőben található, ahol 500 faj 5000 egyede él természeteshez közeli kifutókban.

Megnézem